Bu Blogda Ara

30 Ekim 2012 Salı

Deri Çanta Nasıl Yapılır....yapılırsa böyle yapılır.)

Ne demiştik..Sonbahar aylarında Kışa hoşgeldin demeden önce kış hazırlıkları yapmak lazım..) Malum benim en sevdiğim  tarz deri... ki bu sene  heryerde göreceğizzde demiştik.. Sonbahar-kış döneminde büyük clutch ve evrak çantalarının kibarlaştırılmış versiyonları favorilerin başında...;)
Ben kendi çantamı kendim yarattım...Bir hayli zor oldu.. Fakat tamamen Elde dikilmiş;
 deri çanta kadar Mutluluk verici başka birşey bilmiyorum... buyrunnn))

Napa deri -çeşitli zincirler - metal kuru kafa aksesuarlar- metal fermuar- İç bölmesinde gizli cep ve siyah Astar kullanılmıştır.


19 Ekim 2012 Cuma

Deri çanta ve kemer Nasıl yapılır!




Hiç deri bir kemerin nasıl yapıldığını merak ettiniz mi?
Ülkemizde unutulmaya yüz tutmuş olan bu güzel işleme sanatı deri saraçlığı yabancı ülkelerde hala gözde ve fazlasıyla ilgi görmeye devam etmekte. Leathercraft olarak bilinmekte ve insanlar hala bu meslek ile para kazanmakta, kimileri ise bunu hobi olarak görüp hayatına renk vermekte.Yukarıdaki videoda  işte bu bahsettiğim deri kemer nasıl yapılmakta onu izleyeceksiniz.

Pekala ya deri bir çantanın nasıl yapıldığını hiç merak ettiniz mi?
fabrika üretimine geçmeden markasının ününe kavuşmadan önce bütün ünlü markaların kurucuları öncelikle küçük bir atölyede kendileri bu işi yaparak başlamıştır işe. Ufak bir örneklendirme yapacak olursak sanırımen güzel örneklerden birisi  ALFRED DUNHİLL olacaktır..116 yıllık bir gelenek, sonucu ise muhteşem çantalar demek  az olmaz sanırım.. Alttaki videoda bu güzel fakat bir o kadar da güzel rakamlara sahip 
($ 1,100.00'cık) evrak çantası nasıl yapılır onu göreceksinizz..İyi SEYİRLER..)